Ei mitään lisättävää

Rakennuslehti on ilmeisesti alan lehti. Sen sijaan että toimitus kehuisi kehumasta päästyään jotain projektijohtajaa ja jonkun byggan käyttämiä vietnamilaisia akkuporakoneita tekee se rankkoja paljastuksia. Muistissa on Helsingin rakennusviraston kikkakuviot, joista muuten tulee raportti julkisuuteen ihan kotvan päästä. Ja nyt sitten tämä kehärata. Uskomaton juttu. Miten tätä sössimistä ja sumplimista ei saada kuriin, miten on mahdollista että kaupunkien ja kuntien oma valvonta ei pelitä, miksi viranomaisilla on niin uskomattoman korkea kynnys puuttua vilunkipeliin?

Mielestäni kysymykset ovat ihan aiheellisia.

Lisätään tähän vielä tästäkin blogista löytyvä Ilkka Levän tekemä oikaisuvaatimus, johon HKL-johtokunnan enemmistö ei halua koskea kepilläkään koska ”se on väärin laadittu” tai jotain. Oikeasti se on todella hyvin kirjoitettu masentava kuvaus toisaalta virkamiesjohtoisen organisaation kyvystä sössiä iso julkinen hankinta, toisaalta itkun partaalle saattava yhteenveto ja todistus poliitikkojen köykäisestä päätäntävallasta ja omien valtuuksien tuntemuksesta.

Tarvitseeko vielä mainita Finnair ja potilasrekisteri? Tai kuljetuspalvelut? Turku? Sitä minäkin. Valtakunnassa kaikki hyvin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s