Työmaamurjottelua

Mahtava päivä. Soitin muutaman puhelun. Kävi ilmi että aiemmin mainitsemiini toruihin on todellakin syynsä. Tänään poliitikoille esiteltiin vaunukaupan asiakirjoja joista puuttui toisaalta teknisiä yksityiskohtia, toisaalta HKL-johtokunta ihmetteli englanninkielisen ja suomenkielisen sopimuspaperin hintaeroja.

Niin, miten tässä vaiheessa sadan neljänkymmenen miljoonan euron juna-afääria voi olla tämän laatuisia fiboja? Miten ihmeessä tällaiset esittelyt ovat löytäneet tiensä siihen johtokunnan kokoukseen asti, jossa pitäisi tehdä se viimeinen päätös?

Ilmankos Siemens on tehnyt valituksen jo ennen kuin hanke on edes hyväksytty…

Kerrottakoon pikanttina yksityiskohtana vielä sekin, että vanhojen junien muutostyöt ovat kaksi kuukautta aikataulusta jäljessä. Se on siis se aikataulu jonka Siemens itse vasta esitteli touko-kesäkuussa. Tätä voi nyt miettiä. Jos rakentaminen Roihuvuoressa falskaa noin paljon tuossa ajassa niin minkälainen vaikutus vaunukaupan menettämisellä on menetettyjen työpäivien kiinnikuromiseen puhumattakaan nyt työmoraalista noin yleensä. Kuulemani valistunut arvio on, että nyt se työmaamurjotus vasta alkaa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s