Apua!

Hei vaan! Jeesatkaa vähän. Ylen uutisen mukaan Markkinaoikeus on juurikin tehnyt päätöksen asiassa, joka koskee uusien metrojunien hankintaa. Vaikka rillipää olen, tai koska rillipää olen, en nyt kuitenkaan kyseistä päätöstä Markkinan nettisvuilta löydä? Ihan totta. Jos joku sen löytää – varmaan se siellä on, kun Yle uutisoi – niin laittakaa linkki mullekin. Kiitos. [ EDIT 19.12 linkki Markkinaoikeuden sivuille tässä. Tosin tätä kirjoitettaessa ratkaisu ei sieltä vielä löydy. ]

No sitten voi pohtia itse päätöstä. Mainitun Ylen uutisen mukaan Markkinaoikeus on ottanut kantaa Siemensin pyytämään keskeytykseen. Eli siihen, että junahankinta pitää keskeyttää kunnes itse asia on ratkaistu. Ja ”asia” on näkemysero siitä, minkälaisia asioita hankintakilpailun ratkaisussa painotettiin. Markkinatuomioistuimen tuore päätös ei varmaankan ole yllätys myöskään saksalaisyhtiölle, joka tietojeni mukaan on jo vienyt riidan EU- tuomioistuimeen asti (varmistamaton tieto). Eli otsikko ”Länsimetro saa junansa valituksesta huolimatta” voi olla puppua.

Asiasta kolmanteen. Pohdittiin Toveri Tutkivan kanssa sitä, mikä on 80 senttiä leveän, 1,2 metrisen ja 1,6 metriä leveän hetekan ero. Tuumattiin, että viimemainittu on syystäkin lähellä ns King Size-petiä. Siinä veri kiertää. Ja tämähän liittyy luonnollisesti Länsimetron tunneleihin. Miettikääpä tekin!

Palaan tuohon Länsimetro Osakeyhtiön turvakaukaloon ja muihin turvallisuusdebatin epämääräisyyksiin heti, kun asiakirjat on nätisti pinkassa ja keskeiset toimijat jututettu.

Mainokset

2 thoughts on “Apua!

  1. Uskoisin päätöksen tulevan nettiin jonkinlaisella viiveellä, koska sitä ei tosiaan markkinaoikeuden päätöksistä vielä tunnu löytyvän. Ehkäpä jutun kirjoittanut Yleisradion toimittaja voi kertoa, missä on ko. tekstiin tutustunut?

  2. Markkinaoikeus kirjoittaa kotisivullaan, että ”ratkaisut tallennetaan markkinaoikeuden kotisivuille yleensä noin viikon sisällä niiden antamisesta.” On siis varmaankin vasta tulossa. Propsit YLE:n toimittajalle, joka on ilmeisesti osannut tiedustella asiaa oikeudesta heti tuoreeltaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s