Otso bloggaa!

Hieno homma! HKL-johtokunnan uusi puheenjohtaja Otso Kivekäs (vihr.) on heti lähtenyt avaamaan blogissaan luottamushenkilöiden päätettäväksi tulevia asioita. Otso jatkaa Mirva Haltia-Holmbergin (sdp) viitoittamalla, tai varmaan pitäisi sanoa avaamalla, tiellä. Monen muun kirjoituksen ohella kannattaa lukea Mirvan viimeisen poustauksen kommentit. Kysyntä ja tarjonta kohtaavat. Tai siis kohtasivat. Haltian kiskotyö on lopettanut toimintansa.

Jotenkin sitä toivoisi, että useampi poliitikko blogissaan kertoisi oman mielipiteensä käsiteltävänä olevista asioista ja ehkä muutenkin. Eikä ainoastaan heräisi keskustelemaan sosiaaliseen mediaan vaalien alla, kuten moni tuntuu tekevän.

Metrofanilla ja/tai metrokriitikolla on varaa valita. Kaupunkien isot organisaatiot työntävät voimalla ulos feel good-uutista. Eivät ne itseään hauku, tietenkään. Joten kyllä siihen vierelle lisää ymmärrystä tuottavaksi tekijäksi sopii oikein hyvin vaikkapa juuri Otson blogi. Median rooli on sitten siitä vielä hiukan etäämmällä. Kaikkea kun lukee niin tieto lisääntyy. Kuten tuskakin.

ps. Niin, Otso Kivekäs on blogosfäärissä ns. vanha tuttu. Viimeistään Apottitutkielmat , joihin perehtymisen voi aloittaa tästä, keräsivät paljon lukijoita ja valtakunnallistakin huomiota.

Mainokset

2 thoughts on “Otso bloggaa!

  1. Mirva-Haltia Holmberg? Jotenkin musta tuntuu ettei tuo viiva ole vahingossa tuossa paikassa… 😉

    Mirvalle kiitokset ja Otsolle tsemppiä! Tuleva nelivuotiskausi on totisesti mielenkiintoinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s