Riitoja, riitoja, riitoja

Uutinen se on pienikin uutinen. Tammikuussa lehdessä kerrottiin muutamalla vaatimattomalla rivillä Siemensin ja HKL:n välisestä rahariidasta.

Met­ron au­to­ma­ti­soin­tia ura­koi­va Sie­mens Oy on haas­ta­nut Hel­sin­gin kau­pun­gin lii­ken­ne­lai­tok­sen (HKL) oi­keu­teen pro­jek­tin mak­su­eris­tä vi­rin­neen rii­dan vuok­si. – HS 16.1.2013

Haastehakemus L12/65992 on salattu. HKL:n vastausaika menee umpeen 8.3. Sen jälkeen oikeudessa ”edetään nopeasti”, kerrotaan Helsingin käräjäoikeudesta.

Pari muutakin päätöstä on tuloillaan. Toinen on Korkeimman hallinto-oikeuden ratkaisu hankintariitaan (johon liittyy HKL:n käyttämän ja ulkopuoliseksi väittämän asiantuntijan asema), toinen Eduskunnan oikeusasiamiehen ratkaisu kanteluihin jotka koskevat metroradan turvallisuutta.

Luvassa on kiristyvää pakkasta.

Mainokset

2 thoughts on “Riitoja, riitoja, riitoja

  1. ”Pari muutakin päätöstä on tuloillaan.”

    Oletko tiedustellut KHO:sta ja EOA:lta, milloin nämä päätökset ovat tulossa? Käsittääkseni nämä asiat ovat olleet vireillä jo aika kauan.

    1. EOA on käytännössä valmis, päätös menee ensin asianosaisille. Tämä on aivan tuore tieto. KHO:ssa asian esittelijä on vaihtunut eikä riita muutenkaan tunnu olevan ”kiireellisten” pinossa. Maalis-huhtikuu oli viimeisin arvio.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s