134 päivää myöhemmin

Neljä kuukautta ja lähes kaksi viikkoa. Eppuja lainaten – Niin kauan on aikaa kulunut siis.

Sähköpostiini tupsahti tänään vastaus marraskuussa 2012 tekemääni tietopyyntöön. Katson sisällön ajatuksella tänään tai huomenna, mutta todetaan nyt heti se, että käytännössä lähes kaikki pyytämäni asiakirjat (reklamaatiot) on salattu Siemensin pyynnöstä. ”Yksityisiä liikesalaisuuksia”.

Tämän tulkinnanvaraisen seikan toteamiseen kului siis yli kolmannes vuodesta. HKL syyttää viivytyksestä saksalaisyhtiötä unohtaen täysin oman viranomaisasemansa suoman päätäntävallan. Melko huikeaa, kun muistaa miten hanakasti yhtiö esim. ajoi uuden metroliikennesäännön ensimmäistä versiota, jossa HKL:n viranomaisasemaa olisi pönkitetty entisestään.

Olen eri ikävä ihminen. Viivytän automaattimetroprojektin toteutusta ja Länsimetron rakentamista täysin turhilla tietopyynnöillä.

Mainokset

2 thoughts on “134 päivää myöhemmin

  1. Et sinä viivytä automaattimetroprojektin toteutusta millään lailla, projekti nilkuttaa ihan muista syistä ja syyt ovat tekniikkaan liittyviä haasteita, jotka olisivat olemassa, vaikkei projektiin liittyvää tutkivaa journalismia olisi lainkaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s