Mitähän tästäkin tulee?

Uskomattomalla tohinalla päätettäväksi saatettu ja kiireen seurauksena luonnollisesti mutta erittäin nolosti torpattu organisaatiouudistus elää sittenkin! Tietojeni mukaan lobbaus on käynnissä ja se on kovaa.

Erään valistuneen arvion mukaan manööverin todellinen tarkoitus on se, että HKL:lle ei jatkossa valita toimitusjohtajaa. Tällöin vältyttäisiin siltä kiusalliselta tilanteelta, että joukkueseeen otetaan joku tumpelo joka alkaa penkoa vanhoja syntejä. Sieltähän voi paljastua vaikka mitä.

Matti Lahdenranta jää pian eläkkeelle. Eläkeläisiä ei kiinnosta vanhat sotkut, ei omat eikä muiden. Yllä olevan arvion muista faktoista en mene takuuseen.

Päivän Hbl:ssä kerron kuinka tähän asti ulkoistettu työ muuttuu kaupungin sisäiseksi hommaksi, jota ei tarvitse kilpailuttaa. Kuten hyvin tiedämme ei kilpailuttaminen aina ole oikotie onneen. Palmiakeissin juju onkin mielestäni siinä, miten se perustellaan ja siinä, että tietojeni mukaan asian viemisestä kaupunginhallitukseen ei kerrottu HKL:n omille lakimiehille mitään. Khs:n esityslistasta löytyvät perustelut eivät siis ole HKL:n juristien käsialaa, joka jututtamieni luottamushenkilöiden mukaan selittääkin sekoilun.

Jotenkin luulisi, että neljän vuoden sopparia ja noin 16 miljoonaa euroa pyöriteltäessä konsultoitaisiin ainakin oman firman lakimiehiä?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s