HKL toteaa, että …

HKL:n johtokuntakin pääsee kokouksessaan ensi viikolla märehtimään tarkastuslautakunnan havaintoja. Kuten havaitsemme, ovat esittelijän havainnot tilanteesta ja havainnot tarkastuslautakunnan tekemistä havainnosta yhteneväisiä. Näin se menee.

Lausuntoehdotuksen viimeinen kappale siitä, että tehtyjen investointien kannattavuutta seurataan ja asiasta raportoidaan on itsestäänselvyydessään suorastaan riemastuttava.

HKL toteaa, että automaattimetroprojektista on tarvittaessa informoitu kaupunginhallitusta. HKL toteaa, että HKL on jo ottanut käyttöön aiempaa tarkemman investointihankkeen kustannussuunnittelun ja vuoden 2014 sitoviin tavoitteisiin HKL tulee kirjaaman tavoitteeksi, että projektinhallintaohjelmisto on otettu käyttöön kaikissa infrainvestointihankkeissa. Automaattimetron tilaajahallintaprosessia parannetaan vahvistamalla projektin johtoa. HKL toteaa myös, että HKL:n johtokunta on saanut ja tulee saamaan informaatiota automaattimetroprojektin tilanteesta tarvittaessa joka kokouksessa. HKL kehittää kustannusseurantajärjestelmäänsä siten, että automaattimetroliikenteen aloittamisen jälkeen voidaan tarkasti seurata automaattimetron käyttökustannuksia ja verrata niitä investoinnin kannattavuuslaskelmaan. HKL toimittaa kustannustiedot kaupunginhallituksen käyttöön.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s