Toraparlamentti

Netin keskustelupalstoilla on haikailtu Mirva Holmbergin (SDP) blogin perään ja keskusteltu fiksusti lautakuntien ja johtokuntien työskentelystä. Uuden johtokunnan jäsenet Kivekäs ja Tamminen lupasivat jatkaa välitöntä ja avointa tiedottamista, mutta ei se nyt ehkä ihan sata lasissa käyntiin ole lähtenyt tuo bloggaaminen HKL:n asioista?

Tämän tiedän: Osa johtokunnasta on kampeamassa toimitusjohtaja Lahdenrantaa pois toisesta niistä automaattimetroprojektin riitaisista johtoryhmistä. Syy on se, että osa luottamushenkilöistä kokee toimitusjohtajan istuvan ns. liian monella pallilla. Kaiken kaikkiaan kovin sekaisin ovat nämä piparit, sillä automaattimetroprojektin johtoon on – kuten tiedämme – myös keksitty ulkopuolinen konsultti kertomaan miten asiat pitää hoitaa.

Kesäkuussa ennen juhannusta tiedämme mikä siellä Roihiksen testivarikolla liikkuu, siis mikäli siellä mikään liikkuu ja mikäli liikkumisesta joku viitsii meille kertoa. Jos vanhat savumerkit edelleen pitävät kutinsa on hiljaisuus kuitenkin nyt sitä luokkaa, että minkäänlaista tiedotetta on turha odottaa ennen elokuuta.

Juhannusta odotellessa saamme varmaan kohta jostakin lukea selvityksen tuoreimmasta UITP-kongressista: Viiden vuorokauden virkamatka.

Mainokset

3 thoughts on “Toraparlamentti

  1. Liekö soitellen sotaan lähteneet Kivekäs & Lilja vaiennettu ylemmältä taholta kun ei kommentteja tule? Avointa linjaa muistaakseni lupasivat kun heidät johtokuntaan valittiin…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s