Kun on millä mällätä

Ihmettelin tammikuun lopussa Hesarin tänään uutisoimia toimitusjohtajan miljoonavaltuuksia. Ehkä tilausvaltuudet liittyvät laiturioviin? Laituriovien tekninen ongelma, mikäli sellainen on oikeasti ollut olemassa, on tietojeni mukaan ratkaistu. Ratkaisu on asentaa liiketunnistimet ainoastaan laiturioviin, ei siis juniin. Ratkaisu esiteltiin eräässä johtoryhmän kokouksessa eilen ja selitetään HKL:n johtokunnalle tänään.

Ahaa-elämystä kehitettiin riihikuivalla?

Espoon valtuusto istui valtuutettu Antero Laukkasen (kd) mukaan marraskuussa monta ylimääräistä kokousta riidellen 1,9 miljoonan euron säästöistä. Metrohankkeessa 7 miljoonaa ei ole mitään.

Mainokset

2 thoughts on “Kun on millä mällätä

  1. HKL on tilannut toimitusjohtajan päätöksellä 5.2.2014 (§ 16) Siemensiltä lisä- ja muutostöitä, koskien länsimetron automatisointia ja M300-metrojunayksiköiden junalaitekonfiguraatiomuutosta yhteensä 7.259.979,06 eurolla sillä varauksella, että lisätyöstä maksettava kauppahinta määräytyy lopullisesti osapuolten kesken viimeistään Etenemissopimuksen mukaisessa riidanratkaisumenettelyssä.

    –>> Huom hinta ei ole 7 miljoonaa vaan hinta määräytyy myöhemmin, eli taas annettiin avoin piikki Siemensille.

    1. Joo valitettavasti juuri näin, kiitos täsmennyksestä. Projektin terävintä johtoa lainatakseni tällaista nyt vaan sattuu, ei voi mitään. Tätä on nyt muistettu jo pari vuotta toistaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s