Paluu menneisyyteen

Metrohankkeessa on palattu käytäntöön ”asiasta selostus kokouksessa”.

Tietojeni mukaan Lauttasaaren aseman yhteiskäyttökokeet alkavat viikolla 44. Silloin ollaankin jo marraskuussa. Kun kaikki testit on tehty pitää tulokset hyväksyttää pelastusviranomaisilla ja rakennusvalvonnalla. Tekee kyllä tiukkaa tämä uusikin, tammikuun 2017 deadline?

”Eteenpäin” on menty kun projektijohto on vakuuttanut että homma on hanskassa. Ei ollut. Miksi ei ollut? Se ehkä selviäisi jos Länsimetro Oy:n hallitus luovuttaisi edes espoolaisille luottamushenkilöille huhti–kesäkuun kokousten pöytäkirjat. Niitä ei varmaan montaa ole eivätkä ne sisällä tuhansia sivuja kuten Jyrki Kasvi Ylen haastattelussa sanoi. Yle onkin tehnyt pöytäkirjoista virallisen tietopyynnön.

Taas mennään!

Lomat on lusittu. Tulevalla viikolla saavat Espoon ja Helsingin luottamushenkilöt tilannepäivityksen. On kaupunginhallitusta, konsernijaostoa, HKL:n johtokuntaa ja niin edelleen. Automaattimetron tilannekatsaukset muuttuivat kirjallisiksi ja julkisiksi kun niitä tarpeeksi kauan vaadin. Kuitenkin esimerkiksi HKL:n johtokunnan 16.8 esityslistalta on kaupunkilaisen turha etsiä päivitettyä tietoa Länsimetron toteutusaikaulusta tai metroradalla heinäkuun lopulla tapahtuneesta onnettomuudesta. On palattu vanhaan käytäntöön. Asiasta selostus kokouksessa. Ei hyvältä näytä.

Mainokset

One thought on “Paluu menneisyyteen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s