Tänään piti olla valmista

Länsimetroa tarjolla koko rahalla Espoon ja Helsingin kaupungintaloissa! Rantanen ei tiennyt Saurin esityksestä?

Tarina Hesarin perjantaina uutisoimista virtakiskoista ja pölyttyneistä tunneleista jatkuu tänään illalla Espoon kaupunginvaltuustossa (esityslistan asiat 10, 12 ja 21).

Julkista keskustelua Länsimetrosta käydään myös valtuutettu Tuomas Rantasen (vihr) Facebook-sivulla, joka on kaikille avoin. Rantanenhan on myös HKL:n johtokunnan puheenjohtaja.

Tässä linkki koko keskusteluun, alla joitakin poimintoja.

Itse kiinnitin keskustelussa huomiota tiedonkulkuun HKL:n johtokunnan ja metrohankkeesta vastaavan apulaiskaupunginjohtaja Pekka Saurin välillä. Saurin ehdotus Helsingin kaupungin oman metroselvityksen hyllyttämisestä on kaupunginhallituksen käsittelyssä tänään (esityslistalla Rakennus- ja ympäristötoimen asia numero 3). Se näyttää tulleen Tuomas Rantaselle yllätyksenä ja olleen sitä vielä viime perjantainakin. Sauri joka yleensä osallistuu aktiivisesti kaikenlaiseen somepöhinään on aiheesta itse ainakin tässä blogikirjoituksessa mainituissa keskusteluissa vaiti. Eikä näy kannanottoja tai selostuksia Twitterissäkään.

Helsingin kaupungin selvityksestä on omalla Facebooksivuillaan kirjoittanut myös Veronika Honkasalo (vas). Honkasalo on kaupunginhallituksen jäsen.

Helsingin selvityksen piti olla valmis tänään 31.10.

Länsimetro Oy:n operatviisen johdon mukaan tietokatkoja on ollut hankkeen pääkonsultti Swecon ja LMOY:n välillä, mutta niitä näyttäisi olleen ja edelleen olevan myös yhtiön ja hankkeen hyväksyneiden ja sitä valvovien luottamushenkilöiden välillä. Käykö tämä ilmi Länsimetro Oy:n tilaamasta ja ohjaamasta selvityksestä miljardihankkeen kustannusylityksistä ja liikenteen aloittamisen myöhästymiseen johtaneista syistä? Kuinka aktiivisesti vastuulliset luottamushenkilöt ovat asiaan syventyneet ja sitä selvittäneet?

1.png

2.png

3.png4.png5.png6.png7.png

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s